Tag: Despre blog

March 17, 2011

         Am primit acest tag de la Denisa si Choco. Va multumesc mult de tot pentru ca v-ati gandit la mine! Voiam sa postez aseara, dar nu am avut nici un strop de inspiratie si concentrare. Chiar imi era dor de un tag, il onorez cu multa placere. Pupici!

                                           Cand ai inceput sa scrii online?


Desi detineam acest blog de cateva zile, mi-am facut curaj sa scriu doar in data de 10 ianuarie 2011, cand afara era frig si ora era tarzie.

 Ce te motiveaza sa scrii pe blog?

 Primul motiv pentru care scriu pe acest blog este pentru ca imi place.  Imi place sa impartasesc pareri, idei, imi place sa citesc alte pareri si idei, diferite de ale mele.  Ma motiveaza, de asemenea, foarte mult faptul ca machiajele mele par sa evolueze, ca eu evoluez ca bloggerita. Ma motiveaza foarte mult si faptul ca dragele mele cititoare sunt alaturi de mine. O vad in fiecare postare. Va pup pe toate!

 Cum rectionezi la comentarii negative?
 
 Pana acum nu am primit comentarii negative, dar, daca se va intampla, nu voi face urat:) Ba chiar astept si critici, serios.

Care a fost ideea initiala de la care ai pornit?

Pai nu am pornit de la o idee:) Stiu doar ca urmaream cu mare infocare blogul lui Special Koko (big fan) si mi s-a parut interesanta ideea de a detine un cont pe un astfel de site. Nici nu mai stiu de fapt de ce am creat acest blog, dar stiu sigur ca nu aveam de gand sa postez machiaje, review-uri, pe scurt sa fiu activa. Voiam sa fiu la fel de anonima ca o urma de papuc in zapada:D Apoi m-am gandit ca oricum nu ma cunoaste nimeni, asa ca nu am de pierdut. Si chiar nu am avut, dimpotriva...

 Ce fel de linkuri tii in blogroll?
  
Bloguri de make-up, fashion, mai multe.

Cum te-a schimbat pe tine blogul?
 
Nu cred ca m-a schimbat neaparat, in adevaratul sens al cuvantului. Doar cunostintele mele s-au schimbat, in sensul ca acum stiu mai multe lucruri referitoare la make-up, produse cosmetice, chiar si moda, sanatate. Cred totusi ca am dezvoltat o mica obsesie legata de blog, beauty, tot ce tine de ingrijirea mea personala, de imaginea mea.

Ce asteptari ai in viitor de la blogul tau?

In primul rand, asteptarile de la blogul meu sunt de fapt asteptari de la mine, pentru ca eu postez, nu?:D Sper ca pe viitor sa fac postari mai interesante, care sa le fie de folos cititoarelor mele. Sper ca acest blog sa fie prima treapta urcata pentru indeplinirea scopului meu, acela de a machia si alte persoane, de a fi buna in acest mic lucru care imi place. 
  
Cat despre cititorii/vizitatorii acestui blog? 

  As vrea sa fie sinceri in fiecare parere pe care mi-o lasa in comment-uri. Daca nu le place un machiaj, o culoar sau o linie trasata cu tusul, sa ma atentioneze. Daca nu le place o parere sau nu sunt de acord cu ceva ce am zis, la fel.

In ceea ce priveste numarul lor, bineinteles ca fiecare din noi isi doreste sa aiba cititori multi, dar daca cuiva ii place blogul meu, este liber sa ma citeasca oricand. Nu cred ca este important numarul lor, ci calitatea lor si aici ma refer la comentariile pe care le lasa, semn ca, intr-adevar, imi urmaresc blogul!

Dau tag-ul mai departe tuturor celor care nu l-au facut, desi nu m-as mira sa fiu ultima care-l onoreaza. Mereu sunt ultima:D

Pupici,



You Might Also Like

1 comments

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.